Witte bonen met gehakt

2006-10-29
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Blik gekookte witte bonen.
    1 eetl tomatenpuree
    100 gram gehakt
    anderhalve eetlepel boter
    1 ui
    kippenbouillonblokje

Werkwijze

Stap1

Doe in een pan de boter en wanneer deze gesmolten is voeg je de gehakt en ui toe. Voeg de tomatenpuree toe, zout, paprikapoeder, peper en water (het liefst waar de bonen hebben ingezeten) en voeg 1 kippenbouillonblokje toe en breng dit aan de kook.

Als alles kookt de bonen toevoegen, omroeren en met gesloten deksel ongeveer 5 min laten koken. Je kunt als het nodig is alles nog verdunnen met warm water...

Laat alles nog ongeveer 10 minuten op de kleine vlam staan.

Lekker bij Turkse rijst.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 17-01-2007

    jammer dat je geen foto hebt..

  2. Geplaatst door gadjia 82 aan 04-05-2007

    ik ben er mee eens met miss ikkie het lijk wel lekker maar hellaas is er geen foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.