Zalm-broodrolletjes

2008-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 heel wit brood (aan de bakker vragen of hij het in de lengte door de snijmachine wil halen)
    350 gram gerookte zalm plakjes
    1 pakje smeerbare roomkaas
    verse bieslook fijngesnipperd
    witte peper

Werkwijze

Stap1

snij de korstjes van de plakken brood en rol ze wat platter met een deegroller

roer door de roomkaas de bieslook en de witte peper, smeer wat van dit mengsel op de plakken brood en beleg ze met de gerookte zalm

rol het de plakken strak op en wikkel ze in plasticfolie

leg ze 1 uur in de vriezer en haal ze daar na uit het folie en snij er plakjes van, en na een kwartiertje zijn ze ontdooit en kun je ze serveren

als je niet van zalm houdt kun je deze ook vervangen door bijvoorbeeld tonijnsnippers of voor een vegetarische vervanging leg je op de roomkaas dunne plakjes komkommer (afschaven met de kaasschaaf anders zijn de plakjes te dik)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.