Like onze pagina

Recept plaatsen

Banner

Login

 

Home Categorieën Nagerechten Bastogne Toetje

Bastogne Toetje
Bastogne Toetje

Auteur: MadamS

Beoordeling:  

(22 Stemmen)

Omschrijving:
Bastogne Toetje
Receptbeoordeling:
1 (slecht) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (goed)
Ingrediënten:
- pak bastogne - suiker - mascarpone - slagroom - kaneel
Bereiding:
De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe. Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.

 

 

Toon of verberg de receptdetails
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Porties:
1 portie
Hoeveelheid:
Land/Gebied:
Kosten per portie:
Vegetarisch:
Nee
Lactosevrij:
Nee
Dieet:
Nee
Glutenvrij:
Nee
Calorie:
Kilojoules:
Vet:
Broodeenheden:
Proteïne:
Koolhydraten:
Laatst aangepast:
18-12-2010 | 29:15
Bekeken:
24819

 

Receptbeoordeling:
1 (slecht) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (goed)

FB Reacties:

Reacties:
Auteur: Reacties:
xxx-girl-xxx 07-03-2012 19:54

Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen

Xx


Nieuwsbrief




Joomla : Tajine.NL Marokkaans

Zoeken

Wie is online?

Op het Forum

We have 0 guests and 1 member online
  • Bing [Bot]

Op de Site

We have 626 guests and 0 members online

    Marokkaanse Recepten

    Marokkaanse koekjes

    Tajine

    Couscous