Amerikaanse botercrème icing!

2008-02-19
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 4 table spoons Meringue Powder (40 gram)
    - 150 ml water
    - 1400 gram Suiker Bakkerspoeder
    - 300 ml Crisco Shortening
    - 3/4 teaspoon zout
    - Smaakstof naar keuze

Werkwijze

Stap1

Voeg het water en de Meringue Powder samen en klop op hoge snelheid tot er pieken vormen. Voeg in gedeelten de helft van de Suikerbakkerspoeder toe en mix op lage snelheid.

Voeg nu de shortening (crisco of ander merk) toe en hierna de rest van de suiker, zout en evt smaakstof.

Mix tot een gladde massa op lage snelheid.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door sadiye aan 11-11-2008

    hmmm heerlijk

  2. Geplaatst door martine aan 11-06-2009

    klinkt goed maar, waar koop je al deze produkten????

  3. Geplaatst door koken20 aan 30-08-2009

    ja wil het graag maken waar haal je die spullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.