Bami

2005-10-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi.

Ingrediënten

  • - 250 gram kipfilet gekookt en geplukt
    - 1/2 ui
    - 1 pak kort gekookte spaghetti
    - 4 theelepels laos
    - 4 theelepels kantjoer
    - 1 theelepel suiker
    - veel selderie
    - 1 pepertje
    - 4/5 tenen knoflook
    - 1 theelepel gember
    - 1 cm trasi
    - ketjap

Werkwijze

Stap1

Olie in de wok, ui, trassi, peper, laos, kentjoer, gember fruiten. Ketjap erbij,  kip meebakken,  spaghetti erbij,  selderij erbij en suiker erbij.

KLAAR!

De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 22-11-2005

    ik heb jouw nasi gemaakt en was heeeeeerlijk dus deze probeer ik ook. inderdaad trassi geeft een heerlijke smaak, maar bij het koken stinkt het wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.