Black Eye Beans met Rijst

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 5 eetlepels Black Eye Beans
    4 eetlepels rijst
    1/2 eetlepels trassi
    1 ui
    1 blokje knorr
    1teentje knoflook
    een beetje saffraan voor de kleur
    1 bakbanaan
    water

Werkwijze

Stap1

Bonen voor het gebruik in heet water paar uur laten staan.

Ui, knoflook snijden en samen met trassi, saffraan in olie bakken.

Voeg daarna de bonen toe eventjes meebakken vervolgens voeg je toe blokje knorr en 2 glazen water of meer als het nodig is.

Laat het ongeveer 15 minuten koken tot bonen zacht worden. Als de bonen bijna klaar zijn voeg dan 4 eetlepels rijst toe laat het nog 8 a 10 minuten koken met deksel op.

Bakbanaan in dunne repen snijden en met een beetje zout goudbruin bakken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

  • Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

    Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.