Ingrediënten
- *250 gram boter (kamertemp)
*half glas zonnebloemolie
*1 glas poedersuiker
*3 eetlepels maizena
*bloem totdat het een samenhangend deeg wordt.
*half glas geschaafde amandelen
*nog een beetje poedersuiker voor later erop
Werkwijze
Stap1
Verwarm je oven op 160C
Zet alle benodigheden klaar.Doe de zachte boter en de poedersuiker in een kom en kneed die met je vingertoppen goed door.Voeg daarna de zonnebloemolie en maizena erdoor en kneed die ook even door voeg er dan langzaam bloem toe zodat je een samenhangend deeg hebt. Laat het deeg 20 minuten rusten. Zet een bakblik met bakpapier klaar. Maak daarna balletjes van het deeg net als een walnoot en doop die in de geschaafde amandelen en zet het in het bakblik met tussenruimte.
Bak de koekjes totdat de onderkant beetje bruinig is.(koekjes moeten wel wit blijven!!!) Nadat de koekjes gebakken zijn zeef er poedersuiker eroverheen.Serveer ze nadat ze afgekoeld zijn.