Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Bloemkoolschotel met gehakt en bechamelsaus

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

je kookt de bloemkool apart in een pan tot het gaar kookt met zout natuurlijk. en dan pak je een andere pan en en daar doe je een grote klont boter in en bak je de gehakt, daarna de ui en prei, de champions enalles samen bakken en dan doe de blikje tomaat erbij en doe je er een beetje water erbijen even laten pruttelen en de boullion er bij voegen met de theelepel sambal

en de soyasaus.en op smaak brengen met zout, en even laten indikken.

daarna de beshamel saus klaar maken en op het laatst de smeer kaas er bij doen het wordt een lekkere kaas saus

dan pak je de gare bloemkool en doe je die in een oven schaal en doe eerst de boemkool op de bodem en dan de gehakt saus er boven op en dan de beshamel saus en daar boven op de geraspte kaas en dan doe je die in de oven op 200 c

tot het een beetje bruin begint te worden en kun je die er uit halen, en ik zou zeggen smakkelijk eten het smaakt heel lekker.bil hane we sifhe

Mobiele versie afsluiten