Bonbons

2011-12-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Bonbons Ze zijn echt heerlijk, echt een aanrader. Makkelijk om te maken

Ingrediënten

  • Ongezouten pinda's (grof malen)
  • 3 eetlepels Honing
  • 2 eetlepels Chocopasta (van melkchocolade)
  • Half eetlepel kokos
  • Bastonje koek (grof malen)

Werkwijze

Stap1

Je doet de gemalen pinda's en de gemalen bastonje koek, in een bak, vervolgens doe je de honing, chocopasta en de kokos doorheen, je kneed ze bij elkaar, dan maak je er bolletjes van en rolt ze in de kokos in een dienblad de koelkast in, voor ongeveer 3 uur lang.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Kbida aan 22-12-2011

    dua heb je een foto voor ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.