Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Cake met twee verschillende pudding

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Bereiding cake:

Mix alle vloeibare dingen daarna doe je de droge dingen erbij en mix je het heel goed en dan doe je het in een bakplaat en bak je het in de oven op 175 graden tot het goudbruin uitziet en gaar is van binnen. Dat kun je controleren door met sateprikker te prikken in de cake. Als de prikker er droog uit komt dan is het klaar.

Bereiding witte pudding:
Alles laten koken tot het dik wordt. Daarna smeer je het over de gebakken cake. Mag nog warm zin de cake hoeft niet. Bereid nu de twee laag pudding voor.

Bereiding oranje pudding:

Alles laten koken tot het dik wordt. Daarna smeer je het over de gebakken cake. en bereid je de twee laag pudding voor.

Strooi er tot slot nog wat geraspte kokos erover. Snijd het geheel als het helemaal afgekoeld is.

Mobiele versie afsluiten