Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Cakerol met pudding

Cakerol met pudding

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Banketbakkersroom:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa, roer er de maïzena eronder.Laat de melk opwarmen, en doe een deel van de melk bij de massa(maïzena, suiker, eieren) daarna giet je het mengsel terug bij de melk om verder door te koken tot het dik wordt.(voortdurend roeren!)

Biscuitbeslag:
~~~~~~~~~~~~~~
-Eieren+vanillesuiker+suikertot een schuimige massa mixen(10 minuten!).
Doe er 4 lepels warm water bij, nog 5 minuten door mixen .
Zeef de bloem en de maïzena en de bakpoeder er boven op.
Neem een grote lepel en roer er voorzichtig de bloem en de maïzena en de bakpoeder mee.(voorzichtig roeren zodat er lucht ontstaat!!).
neem een bakplaat van 30cm op 30cm.
Doe er bakpapier in, giet het mengsel er in.
bak het 10 tot 15 minuten in de oven .(150°)Moet een gouden kleur hebben .
neem een keuken handdoek maak ze even vochtig strooi er een beetje suiker op.
pak de biscuit uit de oven en leg ze op deze keukenhanddoek!
rol ze op, rol ze weer uit en giet de banketbakkersroom erop
en terug rollen en rol de keukenhanddoek erover tot ze koud is.
Ziet er lang uit maar is vlug gemaakt!!!
je MAG er ook bloemsuiker op strooien als versiering !!

Mobiele versie afsluiten