Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Chocolade cake

Chocolade cake

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Vooraf oven op 180 graden voorverwarmen. olie, melk, suiker, eieren en vanillesuiker goed mixen. Cacao erbij doen en dan weer goed mixen en dan een glas van dit mix apart leggen voor het glazuur aan het eind.

Bij de rest van de mix (dus niet die glas) doe je de bakpoeder en meel erbij en mix je ongeveer tien minuten heel goed tot dat het een luchtig beslag word.

In die tussentijd moet je wel al je bakvorm ingevet hebben en bestrooit hebben met paneermiddel. Doe de beslag erin en laat het bakken voor ongeveer 50 min.

Eenmaal gebakken, draai je de bakvorm om in een bord en smeer je de glazuur(mix in die glas) op de bodem van die cake.

Laat het dan even afkoelen en strooi er dan poedersuiker op anders cacao.

Ik heb deze recept van ceuta en heb het meteen uitgeprobeerd. Hij kwam meteen goed uit!

Mobiele versie afsluiten