Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Chocolade-Pecanoten koekjes

Chocolade-Pecanoten koekjes

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Klop de boter met de suiker tot het een crème is geworden

Klop de eieren er een voor een door, elke keer goed roeren.

Roer er dan de gesmolten chocolade en de koude melk door.

Zeef de bloem, cacao, bakpoeder, piment en een snufje zout boven het botermengsel en meng het geheel goed door. Roer de pecannoten er goed door.

Doe het deeg in een plastic zak en zet het voor minimaal 3 uur in de koelkast, of een hele nacht.

Verwarm de oven voor op 180 graden

Vorm van het deeg balletjes net zo groot als een knikker. (niet plat drukken!!!!)

Wentel ze om en om in de poedersuiker.

Leg ze met ruime afstand van elkaar op een bakplaat die bedekt is met bakpapier.

In de oven voor ongeveer 20-25 minuten.

Laat ze na het bakken even een paar minuten rusten.

Mobiele versie afsluiten