Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Chocoladekrakelingen

Chocoladekrakelingen

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

alle ingeredienten bij elkaar.

meel toevoegen totdat je en soepel samenhangend deeg van kan maken.

spuit met het tuitj evan da slagroomspuit lange repen.

vouw de repen op als krakelingen.

leg de krakelingen op ene bakplaat die bedekt is met bakpapier.

bak de koekjes op 200 graden, todat ze gaar zijn(ze worden niet echt rood, blijven eenbeetje wit.)

laat de krakelingen op een rooster afkoelen

Smelt ondertussen de chocolade.

doop d ekrakelingenin de chocola en strooi er gemaken/gehakre amandelen overheen. (of nootje swat je zelf wil)

leg de krakelingen op ene dienbla ddat bedekt is met bakpapier te drogen.

LET OP: wel op bakpapier leggen anders plakt de chocola tegenhet dienbla denkrijg je ze er niet meer vanaf!

koekjes bewaarje het beste in een pedaalemmerzak, en dan in een bakje of emmermet deksel.

Mobiele versie afsluiten