Chocoladeslagroomtaart

2006-01-05
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • chocoladebiscuites ( kan je bij de Turkse winkel)
    4 bekers slagroom
    1 vanillesuiker
    3 eetlepels suiker
    1 hazelnoot chocoladereep

Werkwijze

Stap1

je klopt de slagroom samen met de vanillesuiker en de gewone suiker tot het stevig is

daarna pak je en schaal en doe je een laag van de slagroom en dan een laagje biscuites erop en dan weer slagroom enzovoort tot de schaal vol is

de reep chocolde moet je malen en daarna strooien op de bovenste laag slagroom en dan een uur of 6 in de koelkast en klaar is je chocoladetaart

is vooral heel lekker voor kinderen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (9)

  1. Geplaatst door Marisah aan 05-01-2006

    Wat voor schaal bedoel je enne… moet je die chocoladekoekjes verkruimelen?

  2. Geplaatst door Elamira aan 05-01-2006

    Wat is dit een leuke site zeg! En zo veel keus. Wow.
    Anyway, ik ken een andere variant hiervan. En volgens mij kun je zo’n doorzichtige ovenschaal gebruiken. Groetjes.

  3. Geplaatst door Rzinia aan 05-01-2006

    als je het uit de schaal op tilt, zakt ie niet in omdat de bodem slagroom is?

  4. Geplaatst door tatouania25 aan 07-01-2006

    je hoeft de koekjer niet te verkruimelen gewoon in lagen leggen zoals je zeg maar doet met lasagne bladen
    je kan een gewone vierkante lasagneschaal gebruiken
    en de taart zakt niet inelkaar het is zeg maar net een lasagne want je moet de slagroom stijf kloppen hoeft niet persee te stijf

  5. Geplaatst door Rzinia aan 09-01-2006

    dank je voor je antwoord 🙂

  6. Geplaatst door Asia aan 12-06-2006

    he vraagje? kan je het beste niet eerst beginnen met een laag koekjes, dan slagroom, of maakt dat niet veel uit?

  7. Geplaatst door wafaa aan 15-08-2006

    of kun je ook beginnen met een bodem kruimeldeeg die je niet hoeft te bakken? (gemaakt van lange vingers) x

  8. Geplaatst door tatouania25 aan 29-08-2006

    Het maakt niet echt uir met watje begint, maar het voordeel van met slagroom beginnen is dat de onderkant dan niet zo makkelijk uit elkaar valt.

    Wafaa, je kan het uitproberen, ik maak het altijd met die chocoladebiscuits

  9. Geplaatst door tatouania25 aan 29-08-2006

    Sorry voor de late reacties, maar ben heel lang niet op deze site geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.