Croissantje met verse abrikoos en banaan

2006-02-23
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 croissantje
    1 eetlepel hazelnoten
    1/2 eetlepel gemberjam
    25gram verse room kaas
    2 verse abrikozen of pruimem
    1/2 banaan

Werkwijze

Stap1

hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan . laat die in een kommetje afkoelen.

roer de jam en verse roomkaas door de hazelnoten en laat deze spread liefst een half uurtje staan. was de abrikozen of pruimen, halveer ze en verwijder de pit snijd de banaan in plakjes snijdd het croissantje open en bestrijk de onderkant royaal met de hazelnootspread. leg de abrikozen en plakjes banaan er om en omop.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.6 / 5)

4.6 5 21
Beoordeel dit recept

21 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

  • Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

    Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Fati7a aan 24-02-2006

    Hmm, klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.