Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Custard koekjes

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

(friesevlag melk, 1 uur laten koken apart legen voor later)

suiker en boter samen kneden, vanille suiker, olie, melk, bakpoeder, custard puding, bloem amandelen.alles samen goed kneden.

uitrollen en vormpjes uit steken,

in de oven bakken, als ze een mooie kleurtje krijgen uit de oven halen.

laten afkoelen dan twee dezelfde koekjes pakken de ene helft met caramel smeren (friesevlag melk blikje )

dan de twee koekjes aan elkaar plakken dan door

melk chocolade dopen (bruin of wit ) op aleminium folie leggen zo ga je door tot je alles hebt gedaan

dan als laatst versieren met chocolade

stel je doopt de koekje door bruin choocolade dan versier je ze met witte chocolade.

dan kan je ze in papier vormpjes leggen als je wil

Mobiele versie afsluiten