Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Flan Pudding

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Verwarm de melk in een pannetje. Houd ongeveer 300 ml koude melk om hierin de 2 zakjes flan poeder in te mengen. Voeg in het pannetje melk de suiker aan toe en roer dit tot het opgelost is.

Stap2

Roer met een gader in een kommetje de 300 ml melk en de flan poeder goed door elkaar om klontjes te voorkomen!

Stap3

Wanneer de melk in het pannetje goed warm in voeg je het mengseltje bij de warme melk dat op een zachte vuurtje staat. Blijf dit goed roeren met een garder om klontjes te voorkomen. Blijf ongeveer 5 minuten goed roeren… Giet het mengsel in een vorm en laat het ongeveer een uurtje afkoelen en opstijven.

Stap4

Serveren: Neem een grote bord en leg het bord met de binnenkant op de puddingvorm. Keer het bord met de puddingvorm in één keer snel om en schud de pudding voorzichtig los. Verdeel het fruit om de pudding heen.

Mobiele versie afsluiten