Garnalen pasteitjes

2007-10-24
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 gr garnalen
    8 pasteitjes
    Boter
    Meel
    Melk
    Kasbour
    Knoflook
    Zout/Peper
    Ui
    Champignons

Werkwijze

Stap1

Pel de garnalen of helemaal of alleen de kop eraf. Spoel ze af met citroen en doe ze in een kom met knoflook, zout en peper.

Doe in een pan/wok de gesneden uitjes en een knoflookteentje, na ongeveer 5 minuten doe je de chamignons erbij. Als je merkt dat de champignons bijna gaar zijn doe je er een halve pot creme freche bij. Ik gebruik zelf altijd creme freche van blue band.

Maak in een klein pannetje de Bechamel saus, op smaak brengen met zout en peper. Als de bechamel saus klaar is doe je deze bij de champignons in de pan of wok. Doe de garnalen erbij ong 10 minuten.

Ondertussen doe je de pasteitjes in de oven.

Kasbour nog bij de garnalen doen.

Schep de garnalen+saus in de pasteitjes en je kan wat saus gewoon op bord scheppen naast pasteitjes.

Smullen maar!!

Vrij machtig dus bijgerecht zou salade of rijst kunnen zijn.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.