Gebakken garnalen

2005-10-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - garnalen
    - 1 eetlepel sambal
    - fijngehakte peterselie
    - 3 teentje knoflook
    - citroensap
    - olijfolie
    - peper
    - zout
    - komijn
    - paprikapoeder

Werkwijze

Stap1

Olijfolie in een hapjespan warm maken

Knoflook en peterselie fijn hakken en meebakken, garnalen erbij en de kruiden

ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (8)

  1. Geplaatst door miss france aan 09-10-2005

    mmm ben gek op garnalen…

  2. Geplaatst door Nacira aan 09-10-2005

    oooh lekker, kwijl kwijl…

  3. Geplaatst door Shnieula aan 09-10-2005

    hmm lekker man…

  4. Geplaatst door sihamkleuter aan 09-10-2005

    hee mimi :):):):)):)

  5. Geplaatst door Ouissam aan 09-10-2005

    mmmmmm dat ziet er heeerlijk uit! Ben ook helemaal gek op garnalen…

  6. Geplaatst door mimi_tangaouia aan 10-10-2005

    hallo dames kijken jullie wel uit anders kwijlen jullie straks helemaal weg

  7. Geplaatst door Dounya101 aan 03-09-2009

    ziet er te olie-achtig uit.
    Is echt vettig. zonder olie is veel lekkerder en gezonder!
    hmmm garnalen

  8. Geplaatst door Lanam aan 04-09-2009

    Lijkt mij heerlijk voor de luch met daarbij geserveerd, verse brood en een simpele salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.