Gebakken groente met oestersaus

2005-10-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor 2 personen:
    - 1 uitje fijn gesnipperd
    - 1 teentje knoflook geperst
    - 1 paksoi
    - 1 broccoli
    - 3 worteltjes
    - evt. 1 peper voor de liefhebbers van heet
    - 3 - 5 eetlepels oestersaus
    - wat ketjap
     

Werkwijze

Stap1

De pan goed heet laten worden, olie in de pan en het uitje en knoflook snel bakken (evt. peper), dan doe ik de wortels erbij en de broccoli. Even aanbakken en een klein beetje water erbij doen en de deksel erop voor 3/4 minuten.

De groente stoomt dan gaar, niet te gaar natuurlijk! Dan de paksoi erbij. Even omscheppen en als het gaar is, de oestersaus en de ketjap erbij.

Klaaaaarrr...

Ook super simpel en lekker met een bakje Quorn met satésaus en witte rijst.

Foto: Wandee.Be

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door saadia29 aan 19-10-2005

    Wat is Oistersaus?

  2. Geplaatst door wardaroosje aan 19-10-2005

    Ik denk dat ze oestersaus bedoelt. Die kun je bij de toko halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.