Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Als je een vleeshamer hebt dan sla je de koteletten aan beide kanten.

Vervolgens doe je er groffe zeezout over met de zoutmolen en strooi je er de italiaanse kruiden over.

Laat dit een paar uur intrekken in de koelkast.

Verhit de grillpan en grill de koteletten erin, druk deze aan als ze in pan liggen.

Als ze gaar zijn doe je ze in een ovenschoteltje en giet je er honing over en zet ze even in de oven op 180 gr om verder te gaan met de volgende koteletten.

 

Als je ze allemaal gegrillt hebt pak je de schaal uit de oven en gooi je er nog een keer goed honing over en eet smakelijk!!

Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!

Mobiele versie afsluiten