Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden

2005-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kilo lamskoteletten (koop goed vlees, hij moet licht van kleur zijn)
    - potje italiaanse kruiden (Albert heijn) daar zitten allerlei kruiden in zoals thijm, zahtar etc, je kunt het ook gebruiken op je pizza.
    - potje honing
    - zeezout

Werkwijze

Stap1

Als je een vleeshamer hebt dan sla je de koteletten aan beide kanten.

Vervolgens doe je er groffe zeezout over met de zoutmolen en strooi je er de italiaanse kruiden over.

Laat dit een paar uur intrekken in de koelkast.

Verhit de grillpan en grill de koteletten erin, druk deze aan als ze in pan liggen.

Als ze gaar zijn doe je ze in een ovenschoteltje en giet je er honing over en zet ze even in de oven op 180 gr om verder te gaan met de volgende koteletten.

 

Als je ze allemaal gegrillt hebt pak je de schaal uit de oven en gooi je er nog een keer goed honing over en eet smakelijk!!

Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss france aan 11-10-2005

    hmmm ziet er lekker uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.