Ingrediënten
- 2 uien
2 teentje knoflook
50 gr boter
250 gr gehakt
3 eiren
100 gr geraspte kaas
10 velletje filodeeg
3 tomaten
zout ,peper ,tijm,
Werkwijze
Stap1
uien en knoflook fijn snijden
in een pannetje met beetje olie bakken en dan gehakt toevoegen en mee bakken
tomaten in stukken snijden en ook mee bakken kruiden erin en alles even laten pruttelen
klop de eiren en roer de kaas door heen
oven verwarmen 180
vet de bakvorm met wat boter bekeeld 8 velletjes deeg bestrijk elke velletje met wat boter en laat ze ruim over de rand van vorm hangen
schep de ei kaas mengsel door het gehakt mengsel even roeen
doe de mengsel in de vorm en bedek de bovenkant met 2 velletje deeg, vouw het overhangende velletje erover, nog wat boter smeren de bovenkant
doe het in de oven 30 minuten bakken
gehakttaart lekker met salade of wat soep