Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Gekleurde bonbons

Gekleurde bonbons

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Meng de zeer fijn gemalen amandelen met de poedersuiker, boter, citroen smaak.

Verdeel het mengsel in 2 stukken en doe in iedere helft de kleur erbij en vermeng dit goed.

Zo krijg je een rose en een groene mengsel.

Leg dit op de rug van de snijplank (is schoner), en maak/druk er staven van.

Zet dit voor 10 min in de diepvries, zodat de amandelen verhard worden.

Smelt in de tussentijd de chocola au bain marie.

Haal de amandel staven uit de diepvries en besmeer ze rooyaal met chocola in totdat alles bedekt is.

Neem een vork en ga over de chocola heen zodat je de strepen erin krijgt.

Doe het weer voor 20 minuten in de diepvries en als het hard geworden is snijd je het in stukken.

Heerlijk en lekker makkelijk!!

Mobiele versie afsluiten