Ingrediënten
- Voor de vulling:
- Halve pakje rijst
saffraan
- 1 lepel Marokkaanse kruiden
- halve kilo kefta (gehakt)
- 1 ui
- 1 paprika
- beetje kosbar
- 1 hete peper/ of sambal
- verder heb je 3/4 paprika's nodig die moet je van binnen en buiten schoonmaken en wegleggen.
Werkwijze
Stap1
Bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje saffraan erbij.
Ondertussen moet je de rijst koken dan als die gaar is even laten uitlekken en afkoelen dan gooi je die er ook bij de kefta mengsel dan goed roeren dan vul je de paprika's goed.
Dan zet je en stoompan aan de kook je leg je de paprika's in de stoompan met de opening naar boven.
Laat ze stomen tot de paprika goed gaar is en dan even laten afkoelen niet te lang ze moeten wel warm gegeten worden.
Eet smakelijk!!!!!!