Ingrediënten
- 150 gram couscous
250 ml bouillon (ik heb kippenbouillon gebruikt)
2 grote rode paprika's
1 blik tomatenblokjes, uitgelekt
200 gram olijven in plakjes
1 rode ui, in kleine stukjes
Werkwijze
Stap1
Zet de paprika's 2 min. in de magnetron (afgedekt).
Wel de couscous met de bouillon. Gooi de andere ingredienten bij de couscous en vul de paprika's (of tomaten dus).
Zet het onder de heetste stand van de grill (250 graden) voor 20 minuten.
Ik heb het met salade geserveerd, maar mss ook wel lekker met bv gebakken worstjes of kippevleugeltjes ofzo. Voor de vleesliefhebbers dus.
Het is een variatie op een AH recept. Ik denk dat het lekkerder is met tomaat, dus een tomaat vullen en die in de oven zetten, want ik vind paprika best sterk qua smaak.
Voor 2 personen, denk ik.