Gribia

2007-03-26
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • 1 glas zonnebloemolie
    1 glas suiker
    100 gram bona boter
    4 eetlepels pindakaas
    meel tot het deeg wordt
    kaneel om mee te vesieren

Werkwijze

Stap1

Doe de olie, suiker boter en pindakaas in een grote kom en meng ze tot een beslag... doe daarna de meel er bij tot een bal deeg..

maak kleine balletjes en leg ze in een ovenplaat met bakpapier..

warm de oven op 250graden en stop de koekjes in tot ze licht bruin worden..

haal ze er uit en strooi wat kaneel op de topje van gribia..

eet ze wanneer ze afgekoeld zijn..

eetsmakkelijk

goedkoop en lekker

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sarita aan 26-03-2007

    en heeft iemand het geprobeert?

  2. Geplaatst door sarita aan 27-03-2007

    HEY, ik wou een foto van gribia plaatsen die ik met webcam heb gemaakt maar het lukte niet. weet iemand het uit te leggen aub.. xxx sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.