Groene Linzen Schotel (lehdes)

2012-02-13
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 3 vleestomaten
  • - 2 uien
  • - 4 teentjes knoflook
  • - Peterselie
  • - Gember
  • - peper
  • - zout
  • - piment ongeveer ½ tl
  • - Groene linzen (het liefst een nacht van te voren laten weken in water)

Werkwijze

Stap1

Tomaten, uien, knoflook en peterselie klein snijden en bij de linzen in de pan doen. Voeg gember, peper, zout en piment toe. Vul de pan met water en voeg sla- en olijfolie toe. Zet pan op t vuur en af en toe kijken of de linzen al gaar zijn, indien nog nodig kun je nog wat water toevoegen.

Dit gerecht is heerlijk bij gebakken vis en salade. Bismillah

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.