Ingrediënten
- Nodig: 
 500 gr. gehakt
 1 ui
 1 rode paprika
 2 grote aardappelen
 champions
 olie en olijfolie
 roosjes broccoli
 peterselie en koriander
 1 pak bretonse pangroenten
 saffraan
 paprikapoeder
 zwarte peper
 bladerdeeg
 zout
 Saus:
 1 pakje room
 2 eieren
 100 gr. geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Bereiding:
Verhit olie en een beetje olijfolie in een pan, bak daarin het gehakt rul. Doe kleingesnijden ui, paprika, aardappelen en champions bij het gehakt en bak het goed mee.
Doe even gekookte en uitgelekte broccoliroosjes erbij en ook het pak bretonse pangroenten, laat zachtjes bakken op een zacht vuurtje. Doe de kleingesneden peterselie en koriander erbij en de kruiden en zout naar smaak, laat het lekker zachtjes suderen. Smeer een Turkse bakblik in met olie en bekleed de bodem en de randen met bladerdeeg.
Doe het gehaktmengsel in een vergiet en laat even uitlekken, giet het dan in de bakblik. Roer in een kom de eieren, room en kaas door elkaar en verdeel het over de schotel, bak het dan in een voorverwarmde oven goudbruin op ongeveer 200 graden. lekker met chilisaus, hete olijven en een slaatje.
succes en besaha oa raha.
Je kunt het maken met alle soorten groenten die je lekker vind.
