Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Harira

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Neem een grote soep pan, doe de zwarte olie in de pan en bak hierin gelijk het vlees.

Gelijk hieraan toevoegen 1 ui en i tomaat gemixt. Mix de kasbour en doe die er ook bij. Voeg hier de kruiden aan toen; 1 tl saffraan, 1 blokje bouillon, komijn en rode peper en laat het ongeveer 20 min sudderen tot het er goed uitziet.

Doe de hele waterkoker vol met water en giet dat er ook bij. Laat het nu 15 min koken. 1 eetlepel bloem in een kom met koud water goed roeren en giet dit er ook bij. 1 zakje groentesoep ook in de pan gooien en 1 zakje tomatensoep in een kom doen met lauw water en goed roeren daarna ook in de pan. Zout erbij naar smaak want de bouillon en de soepen die je er bij doet zijn al zout..….

Laten staan en klaar

Mobiele versie afsluiten