Honingkoek

2015-01-15
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kg patentbloem
    - 250 gram licht geroosterde suiker
    - 6 eieren halve glas olijfolie
    - 1 zakje gist
    VOOR DE SIROOP
    - 2 eetlepels suiker
    - 2 glazen honing

Werkwijze

Stap1

Kneed van bloem, suiker, eieren, olijfolie en gist een soepel deeg en laat het 10 a 15 minuten rusten.

Vorm sigaartjes (gewoon in je handpalm sigaartjes van rollen) van 6 bij 3 cm en bak ze in de frituurpan krokant op 180'c.

Maak een siroop van suiker en honing. Doordrenk de sigaartjes met dit mengsel en laat ze afkoelen.

Serveer koud

Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ingetrokken

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1.7 / 5)

1.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door Marisah aan 25-10-2005

    sigaartjes? Hoe bedoel je dat?

  2. Geplaatst door sallywoman aan 26-10-2005

    gewoon in je handpalm sigaartjes van rollen.Als ik ze weer ga maken plaats ik meteen de foto ervan.

  3. Geplaatst door sanida aan 01-11-2005

    wat voor gist heb je nodig

  4. Geplaatst door sadiye aan 22-11-2008

    kan je foto plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.