Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Kaas – Groenten vega flappen

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1


- snij de uien en paprika in kleine blokjes.
- bak de uien in olijfolie op een klein vuurtje.
- voeg de paprika er dan ook bij.
- laat de loempia deeg alvast ontdooien
- voeg bij de groenten mengsel de mais toe
- laat de groenten uitlekken.
- maak de bladerdeeg alvast los van elkaar.
- snij de rechthoekige kaas door midden zodat je een vierkant krijgt en zet het in het midden van de loempia deeg.
- op de kaas leg je de groenten mengsel.
- snij de tomaat in dunne grote schijfjes.
- zet de tomaten dan boven op de kaas en het mengsel.
- vouw de kanten vaan de loempia deeg naar boven zodat je vierkantje van de loempia deeg net zo groot word als de vierkantje van de kaas.
- bak de flappen in een pan met een klein beetje boter tot dat ze goudbruin worden.
- zet als afsluiting een beetje curry op voor de smaak.
bon a petite !!!!

Heerlijk voor en tussendoortje of haast hebt .

voor hoeveel personen maakt niet uit je verdeeld de groenten eerlijk over elk plakje loempia deeg

Mobiele versie afsluiten