Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Kippenpootjes met aardappels

Kippenpootjes met aardappels

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

De kippenpootjes laten marineren in een sausje van olijfolie, citroensap, event. ketjap, knoflook, kipkruiden (Silvo), gesnipperd ui, peper, peterselie en event. andere kruiden.

In de tussentijd schil je aardappels en snijd je ze in blokjes of partjes. Je laat de aardappels koken in water event. bouillonblokje erin. Als de aardappels ongeveer 5 a 10 min. gekookt zijn dan afgieten. Met rozemarijn en tijm bestrooien.

Vet een ovenschaal in en doe de aardappels (eventueel een klontje kruidenboter op de aardappels)erin en de kippepootjes ook en dan mag de schaal de oven in.

Eet smakelijk!!

Het is niet mogenlijk om ingredienten te plaatsen, er is iets met het systeem.

Mobiele versie afsluiten