Krokante durumbroodjes

2009-09-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • pakje durum (Tortillas)
    1blik tonijn (uitgelekt)
    halve gesnipperde wortel
    1halve ajuin gesnipperd
    Geraspte kaas
    1 eigeel
    geklutste ei
    paneermeel

Werkwijze

Stap1

Ui en wortel in weinig olie bakken met zout dan vuur afzetten en tonijn bijdoen en mengen.

neem een durum en beleg deze met geraspte kaas dan doe je tonijnmengsel op en op het laatste doe je weer kaas (niete veel) dan rol je dit zo strak mogelijk endan besmeerd je uiteinde met eigeel dat dicht plakt dan snij je de randjes eraf endan snij de rol in 2of 3stukken.
de stukken besmeren met geklutste ei en deppen in paneermeel. en in hete olie bakken.

wasallam lekker en krokant

Uitgeprobeerd recept: (heb het recept aangepast)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (8)

  1. Geplaatst door sadiye aan 12-09-2009

    hmmm ziet er heerlijk uit melahat 😀

  2. Geplaatst door melahat aan 12-09-2009

    hihi dank u

  3. Geplaatst door sadiye aan 12-09-2009

    geen dank 😉

  4. Geplaatst door melika02 aan 30-11-2009

    selaam,
    maar als je het in stukken snijdt, en je bakt ze vervolgens in de olie. Dan gaat de vulling toch verloren of niet? Of vloeit de vulling er dan niet uit?

  5. Geplaatst door melika02 aan 01-12-2009

    melahat zou je mij graag antwoord willen geven….alvast bedankt

  6. Geplaatst door Timoesh1 aan 05-01-2010

    Melika02, ik heb ze zelf ook eerder gemaakt en zolang je ze strak oprolt heb je geen problemen met het snijden.

  7. Geplaatst door shma1 aan 15-10-2010

    wordt het niet ontzettend vet?

  8. Geplaatst door melahat aan 17-10-2010

    nee het is totaatl niet vettig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.