Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Lams koteletten met honingsaus

Lams koteletten met honingsaus

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Leg de koteletten op een snijplank en sla ze met de vleeshamer zodat de kruiden er goed intrekken.

Bestrooi ze met zeezout en de Italiaanse kruiden en laat dit een paar uur trekken in de koelkast.

Neem de grill pan ( ik heb er 2 ben je sneller klaar) en laat deze goed heet worden op het vuur.

Verwarm je oven voor op 250 graden.

Grill de koteletten aan beide kanten mooi bruin en doe ze in een ovenschaaltje en bestrooi ze rijk met honing en doe deze in de oven (200 graden)

Max 5 minuten.

Ga nu verder met de volgende koteletten grillen, tot je klaar bent.

Leg ze op een bord en strooi de overgebleven honing van het ovenschaaltje erover heen.

Serveer met een slaatje of groente.

Ik heb de spruiten en de prei gestoomd met een paar blaadjes laurierblad.

Maar je kan natuurlijk allerlei variaties nemen.

Eet smakelijk!! 

Mobiele versie afsluiten