Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Lasagne met zeevruchten en champignons

Lasagne met zeevruchten en champignons

Vandaag wordt het voor mij en de kinderen Lasagne met zeevruchten en champignons en voor mijn man loubia met gebakken shtoun en home made bread. Als dessertje ga ik een aardbei-trifle maken.andaag wordt het voor mij en de kinderen zeevruchtenlasagne en voor mijn man loubia met gebakken shtoun en home made bread. Als dessertje ga ik een aardbei-trifle maken.

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg dan de courgette en champignons toe en bak dit even. Doe de rest van de ingrediënten (behalve de lasagnebladen, witte saus en geraspte kaas) erbij en breng goed op smaak. Laat dit even koken. Maak in de tussentijd de witte saus zoals je hem normaal maakt. Schep in een ovenschaal een laagje bechamelsaus op de bodem en schik hierop de eerste laag lasagneplakken. Hierop doe je een laag zeevruchtensaus en dan weer witte saus. Werk zo alles af en eindig met een laag geraspte kaas. Laat in een hete oven van 180-200 °C. gaar worden tot de lasagne met zeevruchten gaar is en de bovenkant lichtgekleurd is. Serveer met een lekker slaatje.

Mobiele versie afsluiten