Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Maïzena koekjes

Maïzena koekjes

Deze heerlijke Marokkaanse Maïzena koekjes ken je vast en zeker! Ze zijn heel makkelijk te maken en ze smelten in je mond. Zeker de moeite waard!

Deze Marokkaanse maïzena koekjes zijn heerlijk. Je kent ze daarom vast en zeker. Ze zijn heel makkelijk te maken. Ze zijn zacht waardoor ze heerlijk in je mond smelten. Dus zeker de moeite waard om te maken!

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Voeg in een ruime kom de kristalsuiker samen met de vanillesuiker, en de boter toe en mix dit met je handen goed samen tot een glad mengsel.

Stap2

Voeg dan de eieren toe en meng het goed door voeg dan de droge ingrediënten toen en voeg telkens beetje bij beetje de maïzena toe tot een bol deeg die niet meer plakt aan je handen.

Stap3

Maak er kleine bolletje van en doe het op een voorverwarmde oven in op 180 graden en let goed op de koekjes ze worden heel snel gaar.

Stap4

Als de koekjes een licht bruin kleurtje heeft gekregen onderaan de koekjes dan zijn ze klaar en laat ze dan afkoelen.

Stap5

Vervolgens dip je ze in witte chocola en rasp je melk chocolade boven de koekjes op laat dan de chocola hard worden en doe ze dan in papieren vormpjes en smullen maar.

Mobiele versie afsluiten