Makkelijkste bananencake ever…

2005-10-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Men neme;
    - 1 pak cakemeel alle benodigde ingrediënten (staat op het pak).
    - 2 rijpe bananen
    - wat hagelslag

Werkwijze

Stap1

Maak het cakemeel zoals op het pak staat, pureer de bananen en gooi ze erbij. Garneer met wat hagelslag en huppa afbakken die handel.

Succes verzekerd!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 20-10-2005

    hmmm klinkt heeeeeeeeeeel makkelijk ja

  2. Geplaatst door Sadia aan 28-09-2008

    Als je voor het bakken gaat garneren met hagelslag en daarna gaat bakken. Is de hagelslag toch gesmolten. Is dat ook de bedoeling? En kan ik deze cake ook in tulbandvorm doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.