Marokkaanse fruitsalade

2005-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 appels
    - 2 rijpe peren
    - 1,6 dl sinaasappelsap
    - 1 el citroensap
    - 2 rijpe bananen
    - 2 el oranjebloesemwater
    - aardbeien (bakje)
    - poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.

Bananen, de schil eraf halen en in plakjes snijden en bij het fruit doen mengen en oranjebloesemwater toevoegen en de gewassen aardbeien gehalveerd ook erbij doen.

Naar smaak met poedersuiker bestuiven

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door mamma van twee aan 23-03-2009

    jammer dat je geen foto hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.