Monchou bladerdeegjes

2011-08-21
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ,
    1 pakje MonChou ,
    2.5 eetlepel suiker,
    amandel schijfjes ,
    honing ,
    en een geklopte ei

Werkwijze

Stap1

Laat de bladerdeegjes ontdooien . doe de MonChou en de suiker in een kom en roer die goed door elkaar . verwarm de oven op 200 to 250 graden.verdeel de plakjes bladerdeeg in twee  schep 1 theelepen MonChou in de bladerdeeg en smeer dat uit plak dan de bladerdeeg goed dicht met en  een vork  zet de bladerdeegjes in een bakplaat en smeer er het ei over voor een mooie goud bruine kleur. zet ze in de oven  10 tot 20 minuten .haal de bladerdeegjes uit de oven en zet ze in een bord  smeer dan met een eetlepel honing over de bladerdeegjes en versier dan de bladerdeegjes met de amandelshijfjes.

SMAKELIJK ETEN.

De bladerdeegjes zijn lekker luchtig en het is een lekker klein hapje en ze zijn ook geschikt voor kinderen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.1 / 5)

4.1 5 20
Beoordeel dit recept

20 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door beginnertje aan 22-11-2011

    Die maak ik altijd met mijn moeder tijdens de ramadan. Makkelijk te maken en heerlijk. Leuk dat je het deelt.

  2. Geplaatst door Laziza aan 27-08-2012

    lijkt me lekker om dit ook te maken maar waar haal je mounchou en wat is het voor iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.