Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Pasta fritata met paddestoelen

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

  • Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing.
  • 3 el olijfolie in een grote koekenpan doen en daarin de ui en de knoflook glazig fruiten.
  • Paddestoelen in stukjes snijden en erbij doen en meekoken voor 5 min.
  • Zout, peper, chilipoeder en Italiaanse kruiden toevoegen.
  • Spaghetti en het paddestoelmengsel door elkaar mengen in een grote kom.
  • 2 el olijfolie verhitten en het spaghetti/paddestoelmengsel in de pan doen.
  • De eieren loskloppen en de slagroom, geitenkaas, zout en peper toevoegen.
  • Schenk dit over het spaghetti/paddestoelmengsel.
  • Zet dit 10 min. op matig vuur en doe de deksel erop.
  • Kijk of de bovenkant droog is en keer dan het mengsel met behulp van een bord.
  • Ook de andere kant nog 3 min. verhitten.

Lekker met een salade.

Mobiele versie afsluiten