Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Pasta met broccoli roomsaus

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Maak de broccoli schoon, met water en een snufje zout aan de kook brengen.

Breng de pasta ook aan de kook met wat olijfolie (zodat het niet gaat plakken) en snufje zout.

In een hapjespan gehakt bakken in olijfolie, daarbij doe je dan snufje zout, peper en twee eetlepels groene pesto.

Dit laat je rustig bakken ondertussen snijd je de ui en paprika in kleine blokjes en die bak je dan ook mee.

Als de broccoli gaar gekookt, ff afgieten en bij het gehakt mee bakken als laatste doe je de crème fraiche erbij.

Je zal zien dat het een romige volle saus wordt die kan je op je pasta serveren.

Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes

Mobiele versie afsluiten