Ingrediënten
- 1 courgette
1 ui
1 teentje knoflook
200 gr pasta naar keuze
1 pak zalmfilets (250 gr), vers of uit de diepvries
Peper en zout
Olijfolie
1 potje Grand'Italia Specialita Parmezaanse kaas en basilicum
Werkwijze
Stap1
Snijd de courgette in stukjes. Rasp de ui of snijd hem heel fijn. Pers de knoflook uit of snijd m fijn. Bak de knoflook met de ui in een pan met wat olie.
Voeg de courgette toe en laat even op laag vuur bakken tot de courgette een beetje zacht is.
Ondertussen de pasta koken zoals je gewend bent. Bestrooi de zalmfilets met peper en zout en bak ze in de grillpan gaar.
Roer het potje saus door het courgettemengsel. Giet de pasta af en meng door de saus.
Serveren met de zalm en salade.
Je kan de zalm ook gewoon in een koekenpan bakken of in de oven onder de grill doen.