Ingrediënten
- 1 pond pasta (macaroni, fusilli, spaghetti of tagliatelle)
2 stukken zalm in blokjes gesneden(vers of uit de diepvries)
150 gram roze kleine garnalen
1 bakje champignons in plakjes
3 lente uitjes fijngesnipperd
2 eetlepels fijngehakte peterselie
flesje kookroom 250 ml (bijvoorbeeld van bleu band)
zout en zwarte peper
Werkwijze
Stap1
kook de pasta met wat zout en een scheutje (olijf)olie
doe een beetje boter in een koekenpan
en bak hier in de champignons en de zalm voor 5 minuten
doe hierna de lente ui en de garnalen erbij en bestrooi met peper en zout en bak dit al omscheppend nog vijf minuten
als de pasta gaar is afgieten en met de deksel erop nog even in de pan laten staan
voeg nu de kookroom en de peterselie toe aan de vis en laat dit even in koken tot een saus eventueel nog wat zout en peper toevoegen
schep pasta op een bord en schep wat van de vis-champignonsroomsaus er boven op
eet smakelijk
voor wie niet van vis houd kan de zalm en de garnalen vervangen door kipfilet in reepjes