Ingrediënten
- Ingredienten voor het deeg:
 100 gr bloem
 100 gr suiker
 100 gr boter (op kamertemperatuur!)
 2 eieren
 Geraspte schil van 1 citroen
 Snufje zout
 De kruimels:
 1 blik perziken
 120 gr boter (koud!)
 180 gr bloem
 120 gr suiker
 Poedersuiker voor garnering
Werkwijze
Stap1
Wrijf voor de kruimels de boter, bloem en suiker door elkaar tot er kruimels ontstaan. Snijd de perziken in schijfjes en meng met wat bloem.
Mix de boter met de suiker voor het deeg door elkaar. Mix dan de eieren erdoor en voeg de bloem, citroenschil en zout toe. Mix tot een glad dik beslag. Doe dit beslag in een ingevette springvorm van 24 cm en leg hierop de perzikschijfjes. BEstrooi met de kruimels en bak op 160 graden in ongeveer 50 minuten gaar. Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
