Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Perzik taartje

Perzik taartje

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Klop de eieren en de suiker heel goed door elkaar. Voeg vervolgens de olie eraan toe en mix dit ook goed. Hierna voeg je de citroensap en citroenschil eraan toe dit mix je ook weer goed door elkaar. En tenslotte voeg je de bloem erbij en de bakpoeder. Klop dit tot een luchtig beslag.

Vet een bakvorm in en doe het beslag erin.

Bak dit op 175 graden voor 20 minuten.

Ondertussen maak je de custard.

Doe in een steelpan melk en suiker en voeg de custard er pas aan toe tot dat je geen suiker meer voelt. Alroerend voeg je de custard er door heen!

DIT DOE JE ALS EERST OVER DE TAART HEEN!

Topping 2:

In een pannetje doe je de pakje wickey en de suiker dit roer je goed door elkaar en vervolgens voeg je al roerend de flan pakje eraan toe. Als je ziet dat het wat steviger word. Doe je dit op de taart.

Dit laat je even afkoelen en dan decoreer je je taart met wat perzik schijven ( zie foto).

En dan kan je genieten van je heerlijke Perziktaart!

Bsaha wa raha.

Mobiele versie afsluiten