Pizza met tonijn en garnalen

2005-11-04
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Deeg:
    Meel
    Olijfolie
    Zout
    Peper
    Oregano
    Gist
    Water
    Vulling:
    Tonijn
    Garnalen
    Oregano
    Bassilicum
    Tomaten
    Tomatenpuree
    Pesto
    Uien
    Groene en rode paprika
    Olijfolie
    Champignons
    Olijven

Werkwijze

Stap1

Laat gist oplossen in lauw water. Meng dit dan met olijfolie, zout, peper en oregano, meel en water toevoegen en dan kneden. Laat het deeg rijzen.

In de tussentijd pureer je tomaten en kook je dat in een scheut olie, met zout, peper en tomatenpuree. Voeg ook oregano en pesto toe en laat het afkoelen.

Snijd de champigons in schijven, snijd de paprika en de ui in ringen. En laat de tonijn goed uitlekken.

Rol het deeg goed uit en besmeer het met tomatenmengsel, strooi er tonijn en garnalen over, en vervolgens de groenten, olijven, bassilicumblaadjes, mozzarella en geraspte kaas. En dan de oven in.

Eet smakelijk!

Het heeft ff geduurd maar hier is het recept 😉

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 30
Beoordeel dit recept

30 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (8)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 09-11-2005

    lekker hoor

  2. Geplaatst door megrebgirl_k aan 14-01-2006

    wel veel ingredienten maar het is het wel waard hoor het ziet er herlijk uit

  3. Geplaatst door Nacira aan 14-01-2006

    Het lijkt veel maar het valt echt mee, ik heb hiermee 2 grote pizza’s gemaakt.
    🙂

  4. Geplaatst door nour aan 18-02-2006

    hoe veel meel gebruik je

  5. Geplaatst door Nacira aan 19-02-2006

    Eerlijk gezegd heb ik niet gewogen

  6. Geplaatst door marmita aan 08-04-2006

    Als je 2 grote plaatpizza’s wil maken dan gebruik ik tenminste altijd zo ongeveer 600 gram meel en dat over 1 zakje gist wat je in de winkel kunt kopen zo een groene van 7 gram geloof ik.

  7. Geplaatst door cheba_tourirtia aan 06-01-2009

    Ik heb voor in het weekend twee vriendinen uitgenodigd zou het was zijn om deze heerlijke pizza voorhun klaar te maken,

  8. Geplaatst door tajininou aan 10-09-2009

    salam wat is Oregano!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.