Pizzadeeg (minipizzatjes)

2009-09-06
  • Porties : 12
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 300gr bloem,
    beetje zout,
    30gr boter,
    1 eetlepel gedroogde gist of een zak bakpoeder,
    groot glas melk

Werkwijze

Stap1

bloem, zout, boter en gedroogde gist of bakpoeder in een schaal doen en met je hand goed roeren tot je zo korrelkes krijgt (door die boter) dan doe je beetje per beetje melk bij en kneden als het nodig is doe je nog wa melk bij en goed kneden tot het niet meer plakt aan je handen. Dan doe je het deeg in een zakje en 1u in de koelkast bewaren.
Tis klaar.
wasalam

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (10)

  1. Geplaatst door sadiye aan 07-09-2009

    deze deeg is echt goed

  2. Geplaatst door Dounya101 aan 08-09-2009

    heerlijk zeg!!!!

    goede deeg!

  3. Geplaatst door hasna72 aan 20-09-2009

    goede deeg nog zacht en lekker ook

  4. Geplaatst door cilla aan 12-10-2009

    hallo, ik heb een vraagje he ,kan ik dat deeg van tevoren maken in de ochtend en dan bewaren in de koelkast tot in de avond? groetjes priscilla

  5. Geplaatst door melahat aan 12-10-2009

    oei, da weet ik nie, durf nie op antwoorden sorry

  6. Geplaatst door cilla aan 12-10-2009

    ow okj dankjewel voor je antwoord terug,
    groetjes priscilla

  7. Geplaatst door cilla aan 12-10-2009

    Misschien iemand anders die dat wel weet ?

  8. Geplaatst door melahat aan 13-10-2009

    even opgezocht voor jou op google: Je kunt het onmiddellijk gebruiken of ingepakt in plasticfolie in de koelkast (of diepvriezer) bewaren tot je het nodig hebt.

  9. Geplaatst door cilla aan 14-10-2009

    ohh heel ergbedankt dat je dat hebt opgezocht voor me ,
    groetjes priscilla

  10. Geplaatst door melahat aan 15-10-2009

    is niet erg grxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.