Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Shoarma broodjes

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

zet de gehakt in groote kom en doe daar ook gehakt kruiden bij en kreed ze goed in elkaar en daarna maak het gehakt kleine balletjes daarna maak je die balletjes even groot als een tuiterbal en daarna maakje ze plat een voor een plat.

pak de krop sla was de sla bladje voor bladje en daarna laat je die blaadtjes goed uit lekken op een vel keuken papier of op een drooge keuken handoek.

was de tomaat en snijdes in dunne plakje

schil de rode uitje en snijd ze ook in dunne plakjes of als je augurkjes als je die lust dan snijdjes ook in dunne repen.

pak daarna de shoarma broodjes maak ze klein beetje nat en zet 1 minuten in te tosti aparaat of in de oven als ze klaar zijn snij je ze door de helft open en daarna als de gehakt klaar is kan je je ze vullen met sla en tomaat en uitjes.

en als je saus lust kan je ook zeten bijvoorbeeld ketjup of maionese, of knoflooksaus

eet smakkelijk iedereen

Mobiele versie afsluiten